Fotogalerija iz gasilske olimpijade Villach 2017

V mesecih, ki so minili od 14. julija 2017 – dneva, ko so naši člani A nastopili na gasilski olimpijadi v Beljaku – smo uspeli strniti misli in zbrati spomine. 

Za naše društvo je to bila že druga olimpijada. Mladinci so leta 2013 nastopili v Moulhousu, v Franciji so osvojili odlično 9. mesto. Odločeni smo bil, da to mesto izboljšamo.

PGD Starše je na gasilski olimpijadi v Beljaku zastopalo 15 članov. Ekipa članov A – Marko Frangež, Marko Barčič, Jaka Majhenič, Anej Lukan, Martin Krajnc, Matija Krajnc, Davorin Selinšek, Rok Šerdoner, Nino Fuks in Matjaž Lupinšek, poveljnik Gasilske zveze Slovenije Franci Petek, sodnik Branko Sel in fizioterapevtka Jana Skodič. Zelo ponosni smo na naši članici Simono Zajc in Aleksandro Janc, ki sta z ekipo članic B PGD Hajdoše osvojili naslov olimpijskih prvakinj.

V imenu ekipe članov A, ki so si priborili 5. mesto v Beljaku, se zahvaljujemo vsem, ki ste nas na naši poti podprli. Občini Starše z županom Bojanom Kirbišem, vsem ostalim donatorjem in sponzorjem, Gasilski zvezi Starše in društvom zveze. Ter seveda vsem ostalim, ki ste za nas navijali v Avstriji, preko internetnega prenosa ali v mislih. Hvala vsem za lepe želje in čestitke. Uspeh ima pomen le, če ga z nekom deliš.

Izmed več kot 1100 slik, ki so nastale v tistem tednu, smo v album zbrali 101, da nas spomnijo, kako nepozabna izkušnja je bila ta olimpijada.

Klik na READ MORE vam prikaže celoten album.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.